Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Raz a take vsichni ctenari, kteri se zabyvate osobou jmenem Bakala. Ja tuto osobu neznam osobne, nevim o jeho investicnich spekulaci a dalsi jeho praci. Vim jen jedno. Abychom se mohli dozvedet pravdu, a to z ust akteru Bakalovy kauzy, nas stat musi mit i system, ktery dopomuze nam i bez soudu se dozvedet vse podstatne. Jen jedna veta v ustave (dnes tam neni) muze vse zmenit!!!

Ta veta zni: "Kazdy jmenovany cinitel a kazdy plnolety obcan, muze byt predvolan pred jakoukoliv komisi snemovny nebo senatu a pod prisahou odpovidat otazkam komise. Cely proces muze byt verejny. Prava a povinosti  predvolaneho urcuje zakon".

Zde predvolany Bakala, Sobotka, Klaus a vsichni ti akteri, by nam obcanum museli, pomoci otazek parlamentnich zastupcu, rici jejich pravdu. Pod prisahou!!!! Poruseni teto prisahy, zakon MUSI urcovat trest.

Tato veta neni mim vymyslem. Je prevzana z jine ustavy. Jen mohu rici, pracuje bezvadne. Co vy na to, obcane???

0 0
možnosti

J41a30n 95R53á69ž

19. 8. 2015 9:25

Doporučuji si přečíst, co o Bakalovi píše Wikipedia. Podle toho, co se tam píše a zvláště o tom, jak vzorně spravuje byty a kolik do nich investoval, aby horníci mohli žít na stáří lépe a spokojeně za nízké nájemné, tak by mu slušela svatozář. A Vy mu zato nadáváte.

P.S. Zcela náhodně jsme s jedním chlapíkem zavedli řeč na Bakalu. Byl to jeho spolužák, který s ním bydlel a chodil do školy na Starém Brně, čili jak se v Brně říká v "Oltecu" Později se prý s Bakalou setkali v Kalifornii, kde ten chlápek žil také. Vyprávěl o Bakalovi zajímavé story. Nebudu je tlumočit, neb nechci pouštět do éteru neověřené informace, ale možná nějaký investigativní novinář zjistí, jak se dostal Bakala studovat na prestižní a jednu z nejdražších University of Berkeley, kdo mu ta studia platil a jak se tomu člověku odvděčil. Kdyby potvrdil, co jsem slyšel, ........?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS