Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J93i36ř58í 36N42o54s71e46k

15. 4. 2015 13:03

Ale o charakteru Růžičky svědčí, že navzdory všimnému nepostrčil nešiku do vrcholového týmu. Jistě mu věnoval extra pozornost, ale uplatit se nedal. Ano, nemá se to, ale nejde ani o typický úplatkářský kšeft. Tatík se mstí a znemožní synka na celý život. A není náhodou trestné dávat úplatky?

Takže, Růžička jistě není křišťálově čistý, ale kam se hrabe na zazobaného tatínka...

0 0
možnosti

Aha,on si úplatek nevzal jen jej 2 roky podržel u sebe ,pro jistotu, asi aby to někdo neukradl a pak jej vrátil skrz účet manželky.No vy máte dost....

0 0
možnosti
Foto

souhlas s vaším příspěvkem. Ten člověk evidentně dával úplatek, aby získal výhodu pro svého syna. Poté co výhodu evidentně nezískal, navíc mu byly peníze dle dostupných informací vráceny, tak vše zveřejní. To dokazuje, o jakého zoufalce se jedná. Nejen že uplácí, ale ještě to na sebe v touze po pomstě Růžičkovi sám práskne. 

Zároveň však celá kauza vypovídá dost i o charakteru samotného Růžičky, který by měl správně s takovým dementem vyrazit dveře. On místo toho peníze vzal a teď složitě vysvětluje, jak to bylo, nebylo, mělo být apod.

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Přímo hovořící a píšící čtyřicátník, kypící dávkou sebeironie a krutého realismu. Nemající v oblibě nesmyslné utrácení státních peněz za pseudoekologická řešení, která stojí mnohdy více než případné "škody".

Seznam rubrik