Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ekologie, jak náboženství, se začíná svou slovní agresivitou přibližovat islámu.

9 0
možnosti

P77a54v88e80l 42K16u63r50a14l

28. 3. 2015 15:16

Upřímně mne nejvíc fascinovalo jak mluvil o fabrice na tavení hlíníku která bude pracovat jenom během špiček...

nic na tom že pokud necháte indukční pec zatuhnout můžete jí vyhodit a kupovat si novou... (takže něčím se tam bude topit vždycky)

ale především proto - kdo by si něco objednal u fabriky u které vůbec nebude jasné kdy bude vyrábět a nebude moci specifikovat termín dodání?

Dnešní automobilky fungují tak že kamion se sedačkami musí přijet v rozmezí +- 30minut od stanového termínu - žádné sklady, žádné zásoby dílů (to je drahé, zabírá to prostor) pokud nepřijede dopravcům se dávají milionová penále protože fabrika stojí... a to jsou škody miliony za hodinu.

Celá Evropská ekonomika stojí právě na tom že se vyrábí v termínech a v předem definovaných počtech...

jesli začnou fabriky vyrábět podle toho kde zrovna fouká tak se půlka evr. ekonomiky rozpadne... (hlavně bude začít třeba u všech velkých fabrik budovat velké sklady a dělat zásoby)

9 0
možnosti

P40a40v22e73l 45K85u72r23a33l

28. 3. 2015 15:19

Přijde mi že tihle "analytici" nikdy ani neviděli vrata jakékoliv fabriky ani dveře... z venčí. O tom jak fungují nemají ponětí.

Už mi stačilo když sem byl ve fabrice na letecké motory u Olomouce... ta přesnost plánu kdy kolik, v kolik přijede náklaďák...

školení na bezpečnost laseru jsme jim museli plánovat měsíc dopředu aby sladili směny... ti nebudou moc čekat na nějaké hliníkové prefabrikáty podle větru... s tím je američani vyhodí a půjdou do číny kde se takovou blbostí zdržovat nebudou.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS