Rudá záře nad CS Fondy

Přiznám se, že jsem byl vždy odpůrce aktu nazývaného kolektivní vina. Vždy jsem si myslel, že špatnost a zlo je produkováno v hlavách jednotlivců bez zásadního vlivu okolí. Po sametové revoluci jsem tak nějak doufal a věřil jako velká většina mých spoluobčanů kolem, že to malé čecháčkovství smrdící závistí a křivostí s novou dobou vymizí a společnost začne opět fungovat na základě potřesení rukou a podepsaných smluv. Máme začátek roku 2015 a moje očekávání se naplňují pomalu a stále spíše drhnou.

Že se po revoluci, bude krást, tušil kde kdo. Že to ale bude v miliardách, tušil zpočátku málokdo.  Že největší zloději budou ti, kteří celých 40 let hlásali, že vlastnit majetek je zločin, si myslel jen nejzarputilejší odpůrce bolševismu. A tady se dostávám k oné kolektivní vině. Skoro se mi chce napsat, že co komunista to zločinec a zlodějský šmejd.

Naštěstí se však našlo pár šikovných a inteligentních lidí nenamočených do bolševického propletence moci a ti po revoluci naplno rozvinuli své schopnosti a intelekt. Dnes již věřím, že mezi ně rozhodně patří i Pavel Tykač. Ten Pavel Tykač, o kterém se několik kapitalistických pětiletek psalo a mluvilo jako o finančním magnátovi, co nás všechny obral a ještě k tomu vysál i ony zmíněné CS Fondy. Jenomže čas ukázal, že to prostě nebyla pravda a že realita byla zcela jiná a opět plná bolševiků s křivými zády co umějí jen závidět a tiše si krást – bohužel jsi měl opět pravdu, Karle Kryle.  

Je smutné, že rozsáhlý a důkladně zpracovaný článek, který připravil redaktor Lidových Novin Pavel Matocha a vyšel v tištěných Lidovkách 24. ledna 2015, zůstal zcela ignorován ostatními médii. Proč? Jsou tam fakta, jsou tam data, jsou tam reální hybatelé, jsou tam popsány postupy. Evidentně jsou v oněch hlavních médiích stále oni - bolševici, ta parta co drží při sobě.  Dnes vyšel ZDE a doporučuji si ho přečíst.

Ona kolektivní vina, byla spáchána na nás všech. Všichni mlčky přihlížíme tomu, jak se záměrně překrucují fakta, jak se z chudých dělají žebráci, jak se ničí fungující podniky za účelem vyvedení  hotovosti.  Za to vše vděčíme experimentu, kdy si všichni měli býti rovni. Ti rovnější však nepotrestáni stále žijí mezi námi.

Úspěšnými nakonec zůstanou vždy pouze ti čestní a slušní.

Autor: Jansvoboda | neděle 15.2.2015 15:00 | karma článku: 34,71 | přečteno: 1365x